Bestratingen Wekerom

Bestratingen Wekerom

Sierbestrating is de basis van je tuin in Wekerom. Het bepaalt de sfeer die je neer wilt zetten. Ga je voor een moderne tuin of voor een nostalgische sfeer

Bestratingen Wekerom

Hoe vaak hoor je niet: ‘We moeten dit jaar echt iets aan de tuin doen.’ Maar wat is dan iets? Dat is een goede vraag. Ook al heb je ongeveer een idee voor je van hoe je het graag wilt hebben, dan moet je het nog wel uitzoeken en aan (laten) leggen. En dan begint het, want waar hou je van? Romantisch, modern, klassiek? En welke sierbestrating past daar dan bij? Daarna volgt de verdere aankleding met planten en accessoires. Een leuke, maar soms ook lastige klus.

Hoveniersbedrijf De 4 jaargetijden is gespecialiseerd in het aanleggen van bestratingen in Wekerom. Zo hebben wij bestrating in Wekerom uitgevoerd voor diverse klanten. Voor alleen nieuwe bestrating of een compleet nieuwe tuin zijn wij u graag van dienst.

Passende bestrating voor de juiste uitstraling van uw tuin in Wekerom

Op het gebied van bestrating is er van alles mogelijk, het is daarbij van belang rekening te houden met de uitstraling van uw tuin en woning. Wij komen graag bij u langs voor het bespreken van de ideeen.

Bestrating vormt een belangrijk onderdeel in tuinen. Van een klein looppad tot een groot terras, alle soorten bestratingen in Wekerom worden met grote zorg uitgevoerd door De 4 jaargetijden. Hierbij wordt altijd aandacht besteed aan de juiste afwatering

We weten niet alleen de weg in de wereld van het tuinontwerp, de tuinaanleg en het tuinonderhoud, we zijn ook gespecialiseerd in het aanleggen van bestrating. Wilt u nieuwe bestrating of een compleet nieuwe tuin laten aanleggen? Doe een beroep op hoveniersbedrijf De 4 Jaargetijden uit de omgeving van Wekerom.

De 4 jaargetijden levert in Wekerom alle soorten bestratingen

Voor de realisatie van bestrating in Wekerom gaat u naar hoveniersbedrijf De 4 jaargetijden. Van siertegels tot betonbestrating en van natuursteen tot getrommelde bestrating.

De bestrating bepaalt voor een gedeelte het uiterlijk van uw tuin. Laat u dus goed informeren over het type bestrating dat bij het tuinontwerp, de functionaliteit en uw woning past. Er zijn diverse mogelijkheden waar we u graag meer over vertellen. Neem daarvoor contact op. Wij kunnen ieder type bestrating voor uw leggen. Van een klein looppad tot een groot terras, alle soorten bestrating worden met grote zorg uitgevoerd door De 4 jaargetijden. Hierbij wordt vanzelfsprekend ook altijd aandacht besteed aan de juiste afwatering.De bestrating wordt altijd met kwaliteitsmateriaal uitgevoerd. Voor bestratingen in Wekerom bent u dan ook aan het juiste adres bij hoveniersbedrijf De 4 jaargetijden!

De voordelen van bestrating door Hoveniersbedrijf De 4 Jaargetijden

Gelegd door een vertrouwde vakman
Jarenlange ervaring
De juiste uitstraling van uw tuin in
Van een klein looppad tot een groot terras

U kunt bij ons ook terecht voor tuinontwerp in Lunteren

Bij een tuinontwerp staan de wensen van de klant centraal. Op basis hiervan zoeken we naar de perfecte opbouw van bloemen en planten, waarbij verschillende bloeitijden en kleurschakeringen op elkaar worden afgestemd. Wij zorgen voor een optimale groei en uitstraling van uw toekomstige tuin.
Bestratingen Wekerom Bestratingen Wekerom Bestratingen Wekerom Bestratingen Wekerom


Tuinaanleg
Tuinonderhoud
Bestrating

TUINAANLEG

Er ligt een ontwerp, maar nu de realisatie nog. Vertrouw op de hoveniers van De 4 jaargetijden. Bij de aanleg gebeurt alles in overleg met u. Van het in orde maken van de grond tot het plaatsen van de laatste stenen: uw wensen staan centraal.

TUINONDERHOUD

Elke tuin heeft onderhoud nodig. Gelukkig kunt u het tuinonderhoud uitbesteden aan ons hoveniersbedrijf. Wij doen er alles aan om uw mooie tuin in stand te houden. Een onderhoudscontract (op maat) behoort ook tot de mogelijkheden.

BESTRATING

Wij kunnen als hovenier alle soorten bestrating voor u aanleggen. Natuursteen of gebakken klinkers: geen enkele bestratingsvorm is ons vreemd. Advies nodig welke steensoort bij uw tuin past? Ook daar helpen we u graag bij.

Sierbestrating is de basis van je tuin in Wekerom. Het bepaalt de sfeer die je neer wilt zetten. Ga je voor een moderne tuin of voor een nostalgische sfeer


Over De 4 jaargetijden

Hoveniersbedrijf De 4 Jaargetijden al 10 jaar het vertrouwde adres voor úw tuin in Wekerom en omgeving!Balk bij Bestratingen Wekerom