Tuinonderhoud Zeist

Tuinonderhoud Zeist

Moeite uw tuin te onderhouden, of geen tijd of zin? Wie in Zeist woont, schakelt Hoveniersbedrijf de 4 jaargetijden in.

Tuinonderhoud Zeist

Zowel bij een nieuw aangelegde tuin als een bestaande tuin in Zeist is tuinonderhoud van groot belang. Met correct en regelmatig onderhoud wordt de sfeer en uitstraling behouden, en kunt u langere tijd genieten van uw tuin. Hoveniersbedrijf De 4 jaargetijden heeft veel ervaring in het uitvoeren van tuinonderhoud bij klanten uit Zeist, en we zijn ook u graag tot dienst.

Onderhoudscontract voor tuinonderhoud in Zeist op maat

Voor periodieke werkzaamheden in uw tuin is het mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten. Dit contract wordt opgesteld op basis van uw wensen en de behoefte van de tuin. Op deze manier wordt onze service volledig afgestemd op de klantvraag en kan er al voor een laag bedrag passend tuinonderhoud in Zeist worden uitgevoerd. Wij nemen zelf contact met u op voor het maken van een onderhoudsafspraak en komen drie tot vier keer per jaar bij u langs voor:

• voorjaarssnoei
• zomersnoei
• herfstsnoei
• het winterklaar maken van uw tuin

Ook kunt u een onderhoudscontract afsluiten waarbij u een vast maandbedrag betaalt. In dit geval komen wij het gehele jaar bij u langs en voeren onderhoud uit naar behoefte van uw tuin. In het contract kunt u aangeven welke werkzaamheden wij precies voor u moeten verrichten.

Werkzaamheden bij tuinonderhoud in Zeist

Tuinonderhoud bestaat doorgaans uit de volgende werkzaamheden:

• snoeien van heesters
• knippen van hagen
• gazon maaien
• onkruid wieden
• overige onderhoudswerkzaamheden

Hoveniersbedrijf De 4 jaargetijden weet precies wat uw tuin nodig heeft voor een optimale groei en een mooie uitstraling. Voor Tuinonderhoud Zeist bent u dan ook aan het juiste adres bij hoveniersbedrijf De 4 jaargetijden!

De voordelen van Hoveniersbedrijf De 4 Jaargetijden

Een perfect onderhouden tuin
Behouden van geur en kleur
Uw tuin onderhouden door een professional
Optimaal van uw tuin genieten

Tuinonderhoud in Zeist

Ook bestratingen in Zeist helemaal in ons straatje

We weten niet alleen de weg in de wereld van het tuinontwerp, de tuinaanleg en het tuinonderhoud, we zijn ook gespecialiseerd in het aanleggen van bestrating in Zeist. Wilt u nieuwe bestrating of een compleet nieuwe tuin laten aanleggen? Doe een beroep op hoveniersbedrijf De 4 Jaargetijden uit Lunteren.

Tuinaanleg
Tuinonderhoud
Bestrating

TUINAANLEG

Er ligt een ontwerp, maar nu de realisatie nog. Vertrouw op de hoveniers van De 4 jaargetijden. Bij de aanleg gebeurt alles in overleg met u. Van het in orde maken van de grond tot het plaatsen van de laatste stenen: uw wensen staan centraal.

TUINONDERHOUD

Elke tuin heeft onderhoud nodig. Gelukkig kunt u het tuinonderhoud uitbesteden aan ons hoveniersbedrijf. Wij doen er alles aan om uw mooie tuin in stand te houden. Een onderhoudscontract (op maat) behoort ook tot de mogelijkheden.

BESTRATING

Wij kunnen als hovenier alle soorten bestrating voor u aanleggen. Natuursteen of gebakken klinkers: geen enkele bestratingsvorm is ons vreemd. Advies nodig welke steensoort bij uw tuin past? Ook daar helpen we u graag bij.

Moeite uw tuin te onderhouden, of geen tijd of zin? Wie in Zeist woont, schakelt Hoveniersbedrijf de 4 jaargetijden in.


Over De 4 jaargetijden

Hoveniersbedrijf De 4 Jaargetijden al 10 jaar het vertrouwde adres voor úw tuin!Balk bij Tuinonderhoud Zeist