Positief de perken te buiten gaan

BESTRATINGEN: HELEMAAL IN ONS STRAATJE

We weten niet alleen de weg in de wereld van het tuinontwerp, de tuinaanleg en het tuinonderhoud, we zijn ook gespecialiseerd in het aanleggen van bestrating. Wilt u nieuwe bestrating of een compleet nieuwe tuin laten aanleggen? Doe een beroep op hoveniersbedrijf De 4 Jaargetijden uit Lunteren.

PASSENDE BESTRATING VOOR DE JUISTE UITSTRALING VAN UW TUIN

De bestrating bepaalt voor een gedeelte het uiterlijk van uw tuin. Laat u dus goed informeren over het type bestrating dat bij het tuinontwerp, de functionaliteit en uw woning past. Er zijn diverse mogelijkheden waar we u graag meer over vertellen. Neem daarvoor contact op.
Wij kunnen ieder type bestrating voor uw leggen. Van een klein looppad tot een groot terras, alle soorten bestrating worden met grote zorg uitgevoerd door De 4 jaargetijden. Hierbij wordt vanzelfsprekend ook altijd aandacht besteed aan de juiste afwatering.

GROTE DIVERSITEIT AAN BESTRATINGEN

Wat staat er op uw wensenlijstje? Zijn dat gebakken klinkers of is het natuursteen? Voor de realisatie van ieder type bestrating mag u bij ons aankloppen. We voeren de bestrating altijd enkel met kwaliteitsmateriaal uit. Wilt u meer weten? Neem contact op. We vertellen u graag meer over ons aanbod bestratingen.