Positief de perken te buiten gaan

LAAT UW TUIN AANLEGGEN DOOR DE HOVENIER

Er is een ontwerp of u heeft een idee voor uw tuin. Hoe wordt dat idee werkelijkheid? Door de hovenier van De 4 Jaargetijden uit Lunteren in te huren voor de tuinaanleg. Wij leggen regelmatig tuinen aan voor verschillende klanten, waarbij het tuinontwerp natuurlijk centraal staat. Welk type tuin u ook in gedachten heeft, een strakke tuin, een tuin met vijver, een romantische tuin of een stadstuin: De 4 Jaargetijden legt ‘m graag voor u aan.

KIES DE TUIN DIE BIJ U PAST

Naast de eerder genoemde voorbeelden kunnen wij ook de aanleg verzorgen van andere soorten tuinen, zoals een Japanse tuin en een landelijke tuin. In overleg is bijna alles mogelijk.

Bij tuinaanleg wordt van begin tot eind rekening gehouden met uw wensen. Alle werkzaamheden met betrekking tot tuinaanleg worden uitermate zorgvuldig uitgevoerd door de tuinspecialisten van De 4 jaargetijden. Denk hierbij aan het verzorgen van de bestrating, erfafscheiding, aanleg van vijvers, tuinverlichting, tuinornamenten en beregeningsinstallatie.

Beregeningsinstallatie
Kiest u voor de beregeningsinstallatie uit diverse handmatige besturingen of gaat u voor een compleet computergestuurd systeem?

STRAKKE TUIN

STRAKKE TUIN MET VIJVER

ROMANTISCHE TUIN

UW TUIN KOMT VAN DE GROND MET AANLEG DOOR ONZE HOVENIER

Gezien een goede ondergrond de basis vormt van een goed aangelegde tuin, begint tuinaanleg bij het gereedmaken van de grond. Door onze jarenlange ervaring en het gebruik van hoogwaardig materiaal bent u er bij ons altijd zeker van dat u een tuin van topkwaliteit krijgt.
Tijdens het proces blijven we contact met u houden. Op deze manier kunnen we dé tuin realiseren waar u zich volledig in thuis voelt.

KIEST U VOOR EEN VIJVER IN UW TUIN?

Hoveniersbedrijf De 4 Jaargetijden is naast specialist in tuinaanleg ook gespecialiseerd in vijveraanleg. Wat voor soort vijver u ook voor ogen heeft: de gewenste grootte, vorm en uitstraling kunnen door ons hoveniersbedrijf worden gerealiseerd. Wij voeren vijver- en tuinaanleg met nauwkeurigheid uit. We doen er alles aan om de tuin te realiseren die altijd al op uw verlanglijstje heeft gestaan.
Wilt u meer informatie over de aanleg van de verschillende soorten tuinen en vijvers? Neem vrijblijvend contact op.