Positief de perken te buiten gaan

GEREALISEERDE TUINEN IN PRACHT EN PRAAL

Hier vindt u verschillende referenties van onze klanten waar wij pas geleden tuinen hebben aangelegd. Bij een aantal tuinen vindt u meer foto’s dan de vier die zijn weergegeven. Om de gehele galerij te bekijken klikt u op een foto, waarna u met de pijltjestoetsen kunt navigeren. Bij de meeste tuinen kunt u tevens de ontwerptekening vinden.

KIES DE TUIN DIE BIJ U PAST

Wilt u juist een onderhoudsvrije tuin, of weet u nog niet precies wat voor tuin het beste bij u past? Wij helpen u graag vanaf tuinontwerp tot de aanleg. Hieronder hebben wij verschillende projecten voor u opgesteld, zodat u een impressie krijgt van ons werk.

TUINAANLEG HOEVELAKEN

‘Onze wensen zijn geheel vertaald in de aanleg van onze tuin. De uitwerking was zeer verrassend en hadden wij zelf nooit kunnen bedenken. De mooie invulling van het beplantingsplan zorgt ervoor dat we het hele jaar door verschillende kleuren in onze tuin hebben. Samenwerking met tuintekenaar en hovenier is zeer prettig verlopen, tijdens de voorbereiding maar ook nadat de tuin aangelegd is. We gaan het hele jaar door genieten van onze tuin.’
Bewoner, Hoevelaken

TUINAANLEG EN ONDERHOUD LUNTEREN

ONDERHOUDSVRIJE VOORTUIN IN AMERSFOORT

Fraaie uitstraling

In plezierig overleg met tuintekenaar Tim, hovenier Johan Heikamp en onze buren is er behalve een representatieve entree naar onze woningen met het realiseren van het ontwerp ook een fraaie uitstraling van ons huis verkregen.’

Klok, Amersfoort

VIJVER IN LUNTEREN

Prettige samenwerking

Voor onze woning heeft Hoveniersbedrijf de 4 Jaargetijden de tuin ontworpen. In diverse gesprekken werden onze wensen en uitgangspunten geïnventariseerd. Door goed te luisteren, en het toepassen van eigen inzichten en ervaring ontstond er en ontwerp waarover wij direct enthousiast waren. Johan probeert hierbij de stijl van de woning in de tuin voort te zetten. Zo ontstaat er uiteindelijk een natuurlijk geheel waarbij buiten en binnen met elkaar verbonden zijn.
De prijs-/kwaliteit verhouding is zeker goed, waarbij hij rekeninghoudend met ons budget diverse alternatieven aangaf en meedacht in de fasering van realisatie. Kortom flexibel en niet alleen maar vasthoudend aan eigen ideeën of inzichten.
De realisatie verliep voorspoedig en volgens planning. Het werk ging systematisch, het contact verliep prettig en het werk was netjes. Er waren geen nare verassingen. Kortom wij zijn zeer tevreden en vinden Hoveniersbedrijf de 4 Jaargetijden uit Lunteren een aanrader.

Bewoner Ede

AANLEG TUIN LUNTEREN

‘Onze gedachte was in 2006 om een eenvoudige maar sfeervolle tuin aan te laten leggen. De 4 Jaargetijden is daar uitstekend in geslaagd en het onderhoud daarna wordt zeer deskundig en tot volle tevredenheid uitgevoerd.’

Dhr. Hoving uit Lunteren

TUINAANLEG ONDERHOUDSVRIJ

AANLEG INCLUSIEF ONTWERP

NOG ENKELE FOTO’S

HEEFT U VRAGEN OVER ONZE PROJECTEN?

Gezien een goede ondergrond de basis vormt van een goed aangelegde tuin, begint tuinaanleg bij het gereedmaken van de grond. Door onze jarenlange ervaring en het gebruik van hoogwaardig materiaal bent u er bij ons altijd zeker van dat u een tuin van topkwaliteit krijgt. Tijdens het proces blijven we contact met u houden. Op deze manier kunnen we dé tuin realiseren waar u zich volledig in thuisvoelt. Heeft u vragen over de projecten die u hierboven heeft gezien, of wilt u meer informatie over onze werkwijze? Bel ons dan gerust!