Positief de perken te buiten gaan

TUINONTWERP WAAR UW DROOM BEGINT

U heeft uw perfecte tuin in uw hoofd, en nu? Laat De 4 jaargetijden hier een ontwerp van maken. Ons hoveniersbedrijf blinkt uit in een aantal specialisaties, waaronder tuinontwerp. Een nieuw tuinontwerp wordt altijd in goed overleg met u gerealiseerd. Uw wensen staan immers centraal. Met jarenlange hovenierservaring zien wij het als een uitdaging om een verwilderde tuin weer in het ‘gareel’ te krijgen of een compleet nieuwe tuin voor u te ontwerpen. Wat voor tuin u ook heeft, voor een nieuw en passend tuinontwerp zijn we u graag van dienst. Wij maken een tuinschets met beplantingsplan. Voor een uitgebreid ontwerp werken wij ook samen met tuinarchitecten.

DE TUINEN VAN DE 4 JAARGETIJDEN ZIJN GEEN MUURBLOEMPJES

Een tuinontwerp begint met uw boodschappenlijstje. Wat zijn uw eisen aan de tuin? Ieder ontwerpproject start met een vrijblijvend gesprek waarin zowel uw wensen als de mogelijkheden voor een nieuwe tuin worden besproken. Op basis van dit gesprek wordt er een tekening ontworpen en opgemaakt. Daarnaast maken we een tijdsplanning voor de realisatie van uw toekomstige tuin. Wanneer het tuinontwerp volledig voldoet aan uw wensen, kan de aanleg van de tuin beginnen.

EEN TUINONTWERP MET DE JUISTE BLOEMEN EN PLANTEN

Bij een tuinontwerp draait alles om de juiste opbouw van bloemen en planten. Hierbij houden we rekening met de verschillende bloeitijden en kleurschakeringen. De juiste opbouw zorgt voor een optimale groei en uitstraling van de beplanting in uw tuin. Zo kunt u het gehele jaar door genieten van een mooie en sfeervolle tuin.