Hovenier Amersfoort

TOTALE ONTZORGING BIJ DE HOVENIER IN AMERSFOORT

In de zomer ontspannen en genieten met een drankje op uw pas aangelegde terras? Of barbecueën met het gehele gezin onder een kersverse houten overkapping zodat u ook bij regenachtig weer kunt genieten van uw tuin? Wat uw wensen ook zijn, hoveniersbedrijf de 4 Jaargetijden is de hovenier in Amersfoort die deze wensen graag uit laat komen. Dit begint bij het ontwerp van uw tuin, waar wij ons graag over buigen en uw wensen als vanzelfsprekend meenemen in ons ontwerp. Uw tuin is namelijk het verlengstuk van uw woonkamer waarin woongenot centraal staat.

Telefoontje Heeft u vragen? Bel ons dan op 0318-635670 of op 06-23780078

Hovenier Amersfoort

GENIETEN VAN ELK SEIZOEN

Het onderhoud en de werkzaamheden in uw tuin veranderen ieder jaargetijde. Door onze jarenlange ervaring als hovenier in Amersfoort kunnen wij u voorzien van het juiste advies en weten wij precies welk onderhoud uitgevoerd moet worden in ieder jaargetijde. Zo kunt u elk seizoen genieten van uw tuin.

Ons team van ervaren hoveniers zijn gespecialiseerd in een diversiteit aan diensten, zoals het ontwerpen van uw tuin, tuinaanleg, sierbestratingen, beregening, vijveraanleg, erfafscheiding maar ook het onderhouden en snoeien van uw tuin. Daarnaast kunnen wij u voorzien van verschillende tuinaccessoires zoals tuinbakken, bloempotten en andere tuinbenodigdheden. Als hovenier in Amersfoort doen wij er alles aan om van uw tuin een plek te maken waar u kunt ontspannen en genieten.

IS UW TUIN OOK EEN PRIJSWINNAAR?

Bent u tevreden? Dan zijn wij ook tevreden! Dat is ons motto, en daar borduren wij al jaren op voort. Twee van onze aangelegde tuinen zijn bij lokale tuinkeuringen uitgeroepen tot winnaars van goud en brons. Een andere tuin van ons kreeg een nominatie van het tuinmagazine ‘Groei en Bloei’. Wenst u een ervaren hovenier in Amersfoort, dan verrassen wij u graag met een prachtige tuin die uw verwachtingen te boven gaan.

 

TUINAANLEG AMERSFOORT

Heeft u uw ideeën voor uw tuin al uitgewerkt en weet u wat u wilt? Of heeft u nog geen idee? Vertrouw op de hoveniers van De 4 Jaargetijden. De aanleg van uw tuin gebeurt altijd in overleg met u, zodat deze precies aansluit bij uw wensen. Bij ons staan uw wensen centraal.

 

 

TUINONDERHOUD AMERSFOORT

Men kiest steeds vaker voor een onderhoudsvrije tuin, maar toch zijn ook daar af en toe onderhoudswerkzaamheden nodig. Wij doen er alles aan om de schoonheid van uw tuin te behouden. Een onderhoudscontract op maat behoort ook tot onze mogelijkheden.

 

 

BESTRATING AMERSFOORT

Als hovenier in Amersfoort kunnen wij ieder type sierbestrating voor u aanleggen. Natuursteen of gebakken klinkers in patronen, geen enkele bestrating is ons vreemd. Wilt u graag weten welk type steen bij uw tuin hoort? Wij helpen u hier graag bij en geven advies op maat.

 

 

Ontdek de mogelijkheden voor uw tuin

Wilt u graag weten wat er mogelijk is met uw tuin? Wij beantwoorden uw vragen graag en komen indien gewenst bij u langs om uw tuin te bekijken. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch (0318-635670 of 06-23780078) of per email bereiken (info@hoveniersbedrijfde4jaargetijden.nl).

 

CONTACTFORMULIER