Hovenier Leusden

VERTROUW OP DE GROENE VINGERS VAN DE HOVENIER IN LEUSDEN

Optimaal kunnen genieten en ontspannen in uw pas aangelegde tuin? Of wilt u kunnen barbecueën met mooi weer onder een bijpassende houten overkapping? Wij helpen u in Leusden graag met het realiseren van uw droomtuin. Wat uw wensen ook zijn, hoveniersbedrijf De 4 Jaargetijden is de hovenier in Leusden die uw wensen graag uit laat komen. Van ontwerp tot de aanleg van uw tuin, wij betrekken u bij het gehele project. Uw wensen worden bij ons als vanzelfsprekend meegenomen in uw ontwerp. Uw tuin is immers het verlengstuk van uw woning waar woongenot geheel centraal staat.

Hovenier Barneveld Heeft u vragen? Bel ons dan op 0318-635670 of op 06-23780078
Hovenier Leusden

GENIETEN VAN IEDER SEIZOEN

Ieder jaargetijde zijn er andere werkzaamheden die in uw tuin moeten worden uitgevoerd. Wij helpen u graag met het onderhouden van uw tuin, zodat u tijd overhoudt voor andere zaken. Door onze jarenlang ervaring als hovenier in Leusden voorzien wij u graag van het juiste advies en helpen wij u graag waar nodig. Wij zorgen er graag voor dat u elk seizoen kunt genieten van uw tuin.

Ons team bestaat uit een aantal zeer gewaardeerde en ervaren hoveniers die gespecialiseerd zijn in een diversiteit aan diensten. Het ontwerpen van uw tuin tot sierbestrating, beregening, vijveraanleg, de aanleg van een erfafscheiding, maar ook het onderhouden en snoeien van uw tuin kunnen wij u uit handen nemen. Ook kunnen wij diverse tuinaccessoires leveren zoals bloempotten, tuinbakken en andere benodigdheden. Ook in Leusden doen wij er alles aan om van uw tuin een plek te maken waar u tot rust kunt komen.

 

ONZE TUINEN VALLEN IN DE PRIJZEN

Ons motto luidt: ‘Bent u tevreden, dan zijn wij ook tevreden!’
Twee van onze tuinen zijn bij lokale en regionale tuinwedstrijden in de prijzen gevallen en winnaars van goud en brons. Een andere tuin werd genomineerd door het tuinmagazine ‘Groei en Bloei’. Met een tuinontwerp van ons steelt u de show in Leusden!

TUINAANLEG LEUSDEN

Er ligt een ontwerp, maar nu de realisatie nog. Vertrouw op de hoveniers van De 4 jaargetijden. Bij de aanleg gebeurt alles in overleg met u. Van het in orde maken van de grond tot het plaatsen van de laatste stenen: uw wensen staan centraal.

TUINONDERHOUD LEUSDEN

Elke tuin heeft onderhoud nodig. Gelukkig kunt u het tuinonderhoud uitbesteden aan ons hoveniersbedrijf. Wij doen er alles aan om uw mooie tuin in stand te houden. Een onderhoudscontract (op maat) behoort ook tot de mogelijkheden.

BESTRATING LEUSDEN

Wij kunnen als hovenier alle soorten (sier)bestrating voor u aanleggen. Natuursteen of gebakken klinkers: geen enkele bestratingsvorm is ons vreemd. Advies nodig welke steensoort bij uw tuin past? Ook daar helpen wij als ervaren hoveniersbedrijf in Leusden u graag bij.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw tuin? Neem dan gerust contact met ons op!

CONTACTFORMULIER